Great Britain apartment

дизайн інтер'єру кухні
дизайн інтер'єру кухні
дизайн інтер'єру кухні
дизайн інтер'єру кухні
дизайн інтер'єру вітальні
дизайн інтер'єру вітальні
дизайн інтер'єру вітальні
дизайн інтер'єру вітальні
дизайн інтер'єру вітальні
дизайн інтер'єру спальні
дизайн інтер'єру спальні
дизайн інтер'єру спальні
дизайн інтер'єру спальні
дизайн інтер'єру спальні
дизайн інтер'єру коридору
дизайн інтер'єру коридору
дизайн інтер'єру коридору
дизайн інтер'єру коридору
дизайн інтер'єру коридору
дизайн інтер'єру дитячої кімнати
дизайн інтер'єру дитячої кімнати
дизайн інтер'єру дитячої кімнати
дизайн інтер'єру дитячої кімнати
дизайн інтер'єру дитячої кімнати
дизайн інтер'єру ванної кімнати
дизайн інтер'єру ванної кімнати
дизайн інтер'єру ванної кімнати
дизайн інтер'єру душової кімнати
дизайн інтер'єру душової кімнати
дизайн інтер'єру душової кімнати
дизайн інтер'єру балкону
дизайн інтер'єру балкону
дизайн інтер'єру балкону
дизайн інтер'єру тераси
дизайн інтер'єру тераси
дизайн інтер'єру тераси
планування квартири

Цей дизайн створено для молодого подружжя, яке іде в ногу з часом та невдовзі планує розширення сім’ї. Квартира розташована у новому житловому комплексі “Велика Британія” у Львові на верхньому, п’ятому поверсі. Планування забудовника передбачало дві кімнати. Завданням дизайнерів було організувати простір для третьої. Бажання клієнтів виконали завдяки зменшенню площі коридору та встановленню зручної системи розсувних перегородок, які відокремлюють від вітальні зону спальні. Кольорова гама витримана у світлих тонах. Безліч дерев’яних елементів та домінування білого свторюють відчуття легкості та природності. Особливий гравець - жовтий, який присутній по всій квартирі і задає єдиний настрій. Простір кухні розширено завдяки об’єднанню з балконом. Сніданки та обіди обіцяють бути наповненими світлом, яке потрапляє через великі панорамні вікна. У вітальні увагу привертає справжній камін на дрова з білосніжної цегли. Скляні перегородки розділяють спальню та вітальню і візуально збільшують простір. У спальні, окрім зони для сну, організовано робоче місце. Оскільки подружжя думає про майбутнє та планує дитинку, був розроблений дизайн дитячої кімнати. Ванна кімната у квартирі має два входи – з коридору та спальні. Окреме приміщення – невелика, але зручна душова. Помешкання вирізняється великою просторою терасою, площею 19 квадратних метрів. Вона обладнана усіма необхідними димохідними каналами для барбекю.

Подібні проекти

Всі матеріали, опубліковані на сайті в будь-якому вигляді, є об'єктами авторського і майнового права.Будь-яке їх використання повинно бути письмово узгоджене з керівником групи.

+38 (067) 25 25 135

leopolis.group@gmail.com

Copyright © 2016 Leopolis Architecture Group

дизайн інтер'єру балкону