Contemporary family apartment

Сучасний, функціональний і елегантно контрастний інтер’єр у житловому комплексі “Велика Британія” у Львові було розроблено для молодої сім’ї. Щойно створені родини – той тип клієнтів, з якими останнім часом ми працюємо дуже часто. І в абсолютній більшості випадків, як і тепер, результат співпраці приємно вражає. Першочерговим завданням було здійснити перепланування помешкання. З двокімнатної квартири на фініші проекту ми отримали три кімнати. Завдяки цьому вдалось організувати просторий хол із гардеробною. Кухня та вітальня розділені скляною перегородкою. Це дозволило наповнити простором найбільш “живі” приміщення квартири. Різнотипні системи освітлення привертають увагу у вітальній кімнаті. Та все ж це “родинне гніздечко” – зі справжнім характером, який відображений у контрастній грі фактур та темно-білих тонів. Це протиставлення збережене у спальній. Належний підбір плитки зберігає динаміку у санвузлі. На тлі загального настрою квартири вирізняється дитяча кімната, зроблена на перспективу. Але вже сьогодні спокійне тепло інтер’єру переконує – малюку тут має вестися справді затишно. І ще два невеликих, але вартих уваги приміщення – це лоджія з великими панорамними вікнами та відкритий балкон, з якого відкривається вид на центральну частину міста.

Подібні проекти

Всі матеріали, опубліковані на сайті в будь-якому вигляді, є об'єктами авторського і майнового права.Будь-яке їх використання повинно бути письмово узгоджене з керівником групи.

+38 (067) 25 25 135

leopolis.group@gmail.com

Copyright © 2016 Leopolis Architecture Group